Passa al contingut principal

Un esmorzar diferent, un esmorzar tots junts!

Divendres passat vam tenir un esmorzar molt diferent. Al matí sobre les 10 van venir els nens i nenes de la classe dels petits de l'escola. Els de P3, P4 i P5 estaven tant i tant sorpresos i emocionats que el camí de l'escola fins aquí, mireu que és curt, no paraven d'explicar coses i de comentar que estaven molt contents i feliços per aquesta trobada. 

El moment de l'entrada va ser molt bonic perquè qui més qui menys té un germanet o germanet o coneix algun nen/a de l'escola. Mireu, mireu quines estimades i quines abraçades. 

Després, ens vam situar al menjador i allí vam comença a preparar l'esmorzar. Ells van portar fruita i conjuntament amb la nostra vam fer un mix i ens va quedar una macedònia ben bona. 

Vam pelar fruites variades i les van situar al bell mig de les taules i cadascú agafava el que li venia més de gust. Depenent de la gana, uns menjaven més i els altres menys. 

Va ser una estona tranquil·la on poder compartir experiències, converses i fins i tot una dansa que ens van ballar abans de marxar. Com que el dia no ens va acompanyar... no vam poder sortir al pati, però un altre dia vindran i podrem jugar a l'exterior tots junts. 

Moltes gràcies per tot Laura i petits/es!! 








Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *