Passa al contingut principal

El tractor de l'avi del Martí






Ahir dimarts, va venir l'Avi del Martí ha ensenyar-nos el seu tractor. Fa molts dies va passar per davant de la llar i es va aturar per saludar al martí. ell tot content li va fer un petó i va dir ohhh! Tractor. 

Al Martí li encanten els tractors i quan el va veure es va posar tant content que després d'uns dies li vam dir a l'avi si podia venir a ensenyar-nos-el i així tots els nens podrien veure com era, pujar-hi, quin soroll fa, de quin color és, que té un remolc... 

quan va venir l'Avi, que cal agrair-li de cor tota la seua disponibilitat i amabilitat, el martí es va llençar als seus braços i es va posar tot content. 

després tots els nens i nenes vam sortir a fora i qui va voler va poder pujar al seient, tocar el clàxon, pujar al remolc o simplement observar el tractor, observar als companys i gaudir del moment des de la distància. 

va ser un matí ben distret i divertit. Mireu quines cares i quins somriures ben merescuts que tenen. Quan va marxar tots ens vam acomiadar de l'avi i per últim el Martí li va fer una estimada i ell va marxar. 

Moltes gràcies!  

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *