Passa al contingut principal

CANVIS A L'ESTANÇA

Aquests són els canvis que hem fet a l'estança aquesta setmana. com podeu veure hem introduït alguns ambients i espais nous que permeten la creativitat com per exemple, l'espai dels colors, els gomets i el mural on cadascú de manera lliure pot pintar, dibuixar, enganxar o desenganxar allò que cregui convenient. 
també hem integrat un espai de relaxació i de descans més polivalent i íntim a peu de terra i acompanyat amb alguns contes. 
Hem incorporat un espai adaptat als més petits, amb una petita panera dels tresors per afavorir les descobertes dels més menuts. 
També diversos espais de joc simbòlic com els cotxes o els animals. on cada dia fan i desfan construint noves rutes o jugant amb els animalons. 
Un ambient basat amb la construcció i la deconstrucció que inciten les torres, apilar, ajuntar, associar... i que normalment combinen aquest material amb els animals per exemple creant mini móns de descoberta. 
i per últim, hem inclòs la taula braser, un espai pensat per les educadores on hi podem trobar les agendes de la canalla. aquest lloc és on l'educadora fa observacions, divisa l'espai perfectament i pot mirar tot aquells aprenentatges, interaccions, conflictes, a vegades també... que passen a l'estança. 
A més la taula braser també és un espai pensat per les famílies per tal de donar-vos l'oportunitat de passar una estoneta, seure, conversar amb nosaltres...

Ja hem vist les primeres impressions dels infants i estan encantats amb els petits canvis que hem fet. 














Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *