Passa al contingut principal

ACTIVITAT DE PARTICIPACIÓ FAMÍLIA - ESCOLA: EL CONVIDAT


AQUEST ÉS EL NOM DE LA NOSTRA ACTIVITAT DE PARTICIPACIÓ DE FAMÍLIA - ESCOLA PROGRAMADA PER AQUEST CURS 2016 - 2017. TOT SEGUIT, US PASSEM UNA MICA D'INFORMACIÓ PERQUÈ A PARTIR D'AQUEST MES DE DESEMBRE JA LA PODEU ENGEGAR AMB NOSALTRES, SEMPRE DEMANANT CITA PRÈVIA I PARLANT AMB LES EDUCADORES. 

TOT SEGUIT US PASSEM UNA MICA D'INFORMACIÓ: 

Fa un temps les famílies ens vàreu demanar si podríeu entrar a l’aula amb els infants per compartir una experiència, per compartir una activitat. Per això, després d’aquesta petició i tenint en compte que us encanta venir un matí i passar una estona agradable amb nosaltres hem creat el projecte del convidat.
El convidat és aquell papa, mama o altra figura familiar de referència que ve convidada a la llar per tal de realitzar una activitat conjunta. Quina activitat podeu fer...??
Doncs esperem que això no us suposi un problema i no us preocupeu ja que volem que sigui una activitat que la feu amb ganes i que sigui significativa per vosaltres, perquè si és així també ho serà pels infants.
L’objectiu principal és fer que les relacions entre les famílies i el centre siguin més estretes i íntimes i també fomentar la vostra participació a la vida de la llar.
Així doncs, només cal que ens indiqueu quin matí voleu venir i en un tres i no res, planifiquem l’activitat que vulgueu realitzar amb els infants. També cal que ens comenteu si necessiteu algun material extra o alguna eina per poder-la dur a terme. Penseu que teniu com a màxim de temps per desenvolupar l’activitat fins al 31 de maig de 2017, així que si us organitzeu no tindreu problemes per poder triar data.
Us posem algunes idees d’activitats que podeu fer amb la canalla, per exemple, explicar un conte, cantar una cançó, fer una dansa, preparar algun plat que us agradi, posar en pràctica alguna activitat relacionada amb les vostres aficions, fer alguna manualitat...
Així doncs, quan ja tingueu la idea només cal que vingueu a la llar a partir 10h del matí i fins les 11.30h i desenvolupeu la vostra activitat amb els infants.

esperem les vostres propostes. 

Moltes gràcies!! 

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *