Passa al contingut principal

Bon inici de segon trimestre!!!


Com passa el temps i això ho dic perquè el segon trimestre ja és aquí. Quines ganes d'afrontar un nou any amb mil històries per començar i amb molts moments per disfrutar.

Com inici d'any, a la llar ho vivim de forma màgica ja que encetem un any ple de bons propòsits i carregades amb molta energia després de les vacances. Així doncs, anem al gra i a grans trets us volem informar de les novetats que hi hauran aquests mesos:


  • Comença una alumna de pràctiques al centre, la Júlia estarà entre nosaltres del 25 de gener i fins al 19 de febrer. Quines ganes que tenim que sigui entre nosaltres. 
  • La petita Èlia també ha començat, ha iniciat un món nou entre nosaltres i nosaltres al voltant d'ella. respectant els seus ritmes i adaptant-nos a les seves necessitats. Estem molt feliços!
  • Al mes de febrer iniciarem el període d'avaluació contínua, aquest es donarà entre el 15 i el 26 de febrer. Cada família caldrà que demaneu hora per entrevistar-vos amb la tutora i desenvolupar la valoració dels progressos i evolucions dels vostre fill/a.
  • Recordeu, els que encara no ho heu portat, que cal que porteu les dues capses de tovalloletes i les dues capses de mocadors. 
  • Recordeu, que heu de fer-nos arribar 5 fotografies (via correu, pen, cd, ...) per penjar a les festes amb mi. Aquestes han de ser o del festival de nadal o de la festa del patge. Teniu de temps fins divendres vinent!
  • La llar d'infants ha assolit la coordinació d'un grup de treball de directores de la zona per tal de formar-nos i compartir informació per enriquir el nostre perfil professional.

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *