Passa al contingut principal

Informacions importants per la festa de la castanyera.

 Aquests dies la llar s'està transformant, a poc a poc, us anem mostrant tot de decoracions que els vostres fills i filles estan elaborant per celebrar la festa de la castanyada.

Perquè el temps passa rapidíssim i ja tenim la festa aquí. Per poder-la celebrar necessitem una persona que faci una metamorfosi i es converteixi en la nostra castanyera.  Algú que tingui ganes de vestir-se i d'explicar-nos el bonic conte. A la llar trobareu un document a l'entrada per tal que qui vulgui s'apunti i després ja es posarà en contacte amb nosaltres per organitzar la festa.

Comenceu a buscar roba pels més petits ja que el dia 30 d'octubre cal que porteu als infants vestits de castanyers i castanyeres i durant el matí celebrarem la festa en petit comitè i a la tarda la celebrarem amb les famílies.

Cal dir que també us hem posat la llista del berenar, cada família s'ha d'apuntar al costat del nom seu fill o filla amb allò que vol portar. Recordeu que la festa es realitzarà el divendres dia 30 d'octubre a partir de les 16.00h de la tarda i durarà aproximadament 1.30h.

Moltes gràcies!!! Us hi esperem.


Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *