Passa al contingut principal

LA FESTA DE LA CASTANYADA 2015

Comenceu a preparar les disfresses de castanyers i castanyeres perquè el divendres dia 30 d'octubre celebrarem la festa de la castanyada i haureu de venir disfressats!! Recordeu que serà una festa oberta a les famílies i sempre comencem sobre les 16.00h de la tarda així que tots i totes els que pugueu ja podeu anar-vos demanant festa per no faltar!!!

... que què podeu portar??? ... doncs tot seguit us doneu unes quantes idees:

  • les nenes faldilletes estampades de colors de tardor o també llises
  • els nens pantalons de colors de tardor, marró, gris, taronja, negre o color fosc ...
  • barretines, boines o mocadors al cap
  • camises a quadres, armilles divertides o davantals rebonics, mantellina
  • un cistellet o altres elements de anar a buscar castanyes
  • ... (i molta imaginació al poder)
No us ha de suposar problemes ja que a casa tots tenim alguna cosa per guarnir als nostres petits i petites com si fossin castanyers i castanyeres i ... si no tenim res, no patiu que alguna cosa trobarem.

MOLT IMPORTANT!!! Aquell mateix divendres al matí, cal que porteu els nens i les nenes disfressats de castanyers i castanyeres, perquè al matí, nosaltres, ja estarem de festa!!!!

... A més, ja tenim CASTANYERA!!!!!Una mama ben eixerida ens farà de Castanyera, de ben segur que ho farà molt bé i ens explicarà amb molta gràcia i energia el conte de la nostra estimada Maria, la Castanyera.

Recordeu que no només esteu convidats el papa, la mama i el germanet o germaneta, sinó que també poden venir els avis, tiets i altres familiars. Com més serem, més riurem!!!!!!!!!!!!!! 

... també us proposem que cada família faci alguna coseta de postre així endolcirem la tarda amb aquests pastissos que feu tan i tan bons!!! Ja teniu la llista penjada així, que els que falteu per apuntar-vos ja esteu tardant!!!! 

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *