Passa al contingut principal

UD7: Flors de primavera - Els meus aprenentatges



Els aprenentatges que es duran a terme en aquesta unitat didàctica (UD) giren al voltant del centre d'interès de la primavera i aquest s'anomena Flors de Primavera. Així doncs les activitats que es desenvoluparan estaran relacionades amb aquesta temàtica i a partir d'aquí treballarem diferents continguts i gaudirem amb els diferents aprenentatges.

La primera setmana del mes de març hem treballat la reorganització de l'aula, tal i com heu pogut veure hem reestructurat la classe i els alumnes ho han pogut descobrir. Hem treballat els pósters, bitts i imatges de la UD7, que ja els tenim penjats al passadís. També hem treballat la psicomotricitat fina i els seus moviments a través de la plastilina, el modelatge lliure d'aquest element ens ajuda a aprendre a fer molt moviment i a treballar la coordinació general del cos. 
A música, hem introduït les cançons relacionades amb la primavera i divendres vam fer una sessió de psicomotricitat espatarrant ja que hi havia un element innovador. El cuc que ens va regalar l'Abril i la seua família, moltes gràcies perquè ens ho vam passar pipa. 

La segona setmana, hem estat treballant a part del POCOYO, hem introduit el triangle, la forma que té i hem estat fent discriminacions i classificacions amb altres figures geomètriques que anteriorment ja havíem treballat. A més també hem fet un mural i una fitxa individualitzada amb colors i gomets de diferents tamanys. també hem realitzat el mural de la primavera, però encara no el tenim a punt per penjar-vos-el, d'aquí poc el podreu trobar a l'espai de les estacions de l'any, a l'entrada de la llar.
I divendres, en comptes de treballar la psicomotricitat general del cos, ens centrarem amb la psicomotricitat més fina, amb la precisió, amb els moviments fets amb les mans, els dits i els braços. Descobrirem i farem l'experimentació amb el cafè... ja us penjarem les fotografies perquè seran molt interessants .

La tercera setmana treballarem el color verd, dilluns farem discriminacions de colors, comparacions i classifiacions amb els altres dos colors ja treballats i introduirem el color verd. Pels més grans farem un repàs de les primeres nocions matemàtiques, les petites faran encaixos i jocs matemàtics.
Dimarts treballarem el POCOYO i el conte del Tabalet, aquell petit conill que a vegades, no fa cas a la mama i ja veureu ja què li passa...
També treballarem el mural del color verd, pintarem amb pintura verda i ens ho passarem pipa.
Aquella setmana a més... dijous tenim l'aniversari del Guifré, que ja ens fa tres anys!!!!! recordeu que no heu de portar esmorzar eh!!!!!!!!!
Per dimarts dia 18, a més, caldrà que porteu les imatges de color verd, ja ho sabeu com sempre 4 imatges de color verd i 1 objecte de color verd.
A més, començarem la primaveraaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

La quarta i última setmana, tenim sortida, dilluns dia 24 farem una sortida i anirem fins al castell, caminarem pel centre del poble i arribarem fins allí. Al castell mirarem les floretes que surten per la primavera i com canvia el paisatge del nostre voltant.
Dimarts treballarem els contes i el POCOYO, dimecres experimentarem amb cítrics i caldrà que cada DIP porti a la llar una taronja i una llimona. Els tastarem, els obrirem, veurem que tenen diferents parts, la pell i l'interior, les olorarem, pintarem amb elles....
Dijous celebrarem la festa del color verd i caldrà que tots vingueu vestits per l'ocasió.
i.... divendres farem una maxi sessió de psicomotricitat!!!!!!!

Esteu preparats????? Doncs endavant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *