Passa al contingut principal

LA MOTXILLA VIATGERA


Aquesta activitat es realitza per fomentar la lectura amb família. Hi ha moltes formes de llegir i encara que els més menuts no llegeixin, vosaltres si que llegiu imatges i ells codifiquen aquesta informació. Si de ben petits creem l'hàbit del conte, en un futur de ben segur que seran uns grans lectors.
Aquesta és la finalitat, potenciar aquest hàbit. Per això, cada família, haurà de portar un conte que sigui significatiu per l'infant. Cal que ens el feu arribar durant la setmana del 3 al 7 de març. Nosaltres crearem un espai, un racó. Llavors el divendres que us toqui us posarem el vostre conte i la llibreta personalitzada dins la motxilla viatgera i cap a casa s'ha dit!!!
La motxilla viatgera anirà a totes les cases i viatjarà enmig dels vostres contes i les vostres històries. Durant la setmana nosaltres els treballarem i al cap de setmana us tocarà a vosaltres.
Així doncs, durant el cap de setmana us l'emportareu cap a casa, l'expliqueu diverses vegades i fareu una activitat relacionada amb aquest, per exemple: podeu fer un dibuix o una pintura, anar a passejar per la muntanya buscant elements del conte, mirar una pel·lícula o una seqüència d'imatges relacionades, cantar una cançó, fer una titella, etc. Imaginació al poder!!
Seguidament, cal que ompliu la llibreta amb la informació que us demanem i dilluns portareu la motxilla plena d'experiències amb el conte i la llibreta completada. Llavors cal que us poseu d'acord amb nosaltres i busquem un dia que pugueu venir al centre a explicar-lo als alumnes (podeu explicar-nos-el vosaltres, pare o mare, però també avis). Si alguna família té problemes per venir, que ens ho comuniqui i explicarem el conte nosaltres.
Tot seguit, us presentem les dates les quals us emportareu els contes a casa:
La motxilla viatgera viatja a casa de...
Durant els següents
dies...
Miquel
8 – 9 de març
Guifré
15 – 16 de març
Abril
22 – 23 de març
Janna
29 – 30 de març
Jordina
5 – 6 d'abril
Ariadna
12 – 13 d'abril
Així doncs, aquesta és l'activitat d'unió entre la família i la llar. Esperem que us agradi i la gaudiu al màxim.

Moltes gràcies!!!  

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *