Passa al contingut principal

UD5: Les joguines - Els meus Aprenentatges


Els aprenentatges que es duran a terme en aquesta unitat didàctica (UD) giren al voltant del centre d'interès de les joguines. Així doncs les activitats que es desenvoluparan estaran relacionades amb aquesta temàtica i a partir d'aquí treballarem diferents continguts i gaudirem amb els diferents aprenentatges.

La primera setmana del mes de gener, curteta però intensa, vam portar la nostra joguina preferida que ens van portar els reis mags, vam treballar el póster, els bitts i les imatges de la UD5 i vam fer una sessió espaterrant de psicomotricitat. 
A tots i totes, ens va costar la tornada, però com que teníem moltes ganes va passar ràpid i amena. 

La segona setmana, hem estat treballant el quadrat, si us fixeu a la classe està penjat el mural que hem fet. Primer vam treballar fent observacions de les figures geomètriques, discriminant formes i classificant-les els més grans i les petitetes mentres feien encaixos i puzzles d'estimulació. 
També continuem veient el POCOYO i vam treballar les cançons de les joguines, interessant i molt divertides. A més, vam experimentar amb iogurt, quina passada, experimentem un element que a més, ens el podem menjar. s'ho vam passar molt bé!!!!! També hem fet el mural del quadrat, el que els ha agradat més després de pintar-lo és posar gomets...mmmm que divertit!!! 

La tercera setmana serà especial, treballarem les primeres nocions matemàtiques (dins/fora, molts/pocs) i les petites faran jocs matemàtics diversos, flik, flak, apilar, fer construccions senzilles. 
Treballarem el conte del Caragol i l'herba de poliol i veure què li passa amb el mal de panxa i perquè vol anar a buscar el sol. Continuarem treballant un altre concepte matemàtic, el color groc. pintarem el mural de color groc, i després hi enganxarem les imatges que ens porteu. 
Per això us demanem que per dimarts dia 21 cal que porteu 4 imatges de coses de color groc i 1 objecte de color groc (amb el nom marcat). 
Divendres dia 24, si el temps ens ho permet farem una petita excursió i anirem al parc de dalt de la llar d'infants. Així aprofitarem per veure què els ha passat a les plantetes i als arbres, veurem que alguns tensn fulles i d'altres no... per què deu ser???

La quarta setmana, treballarem la música i els conceptes so/silenci, fluix/fort. A més, repassarem els instruments i veurem quins sons tan bonics tenen i com es produeix el so, cal picar, cal bufar, cal fregar?????
Experimentarem amb patata bullida, a veure què passa...
Celebrarem l'aniversari del Miquel, el dijous dia 30 de gener farà 3 anys... ohhhh com es fa gran i tan petitet que era quan va començar.... i divendres dia 31 celebrarem la festa del color groc, per això caldrà que cada alumne/a vingui vestit amb el màxim de peces de color groc.

ja ho veieu hem començat amb les piles carregades i amb moltes ganes d'aprendre i gaudir d'aquest aprenentatge. Preparats per xalar?????????




Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *