Passa al contingut principal

UD3: El meu cos - Els meus aprenentatges

Els aprenentatges que es duran a terme en aquesta unitat didàctica (UD) giren al voltant del centre d'interès del cos, un element indispensable que cal començar a controlar per créixer i desenvolupar-se. Així doncs les activitats que es desenvoluparan estaran relacionades amb aquesta temàtica i a partir d'aquí treballarem diferents continguts i gaudirem amb els diferents aprenentatges. 

Després de la ressaca de la festa de la castanyada, la primera setmana del mes de novembre hem fet moltes coses. Hem celebrat l'aniversari de l'Abril, que ja ha fet 2 anyets, quina passada!! Hem descobert els nous racons de l'aula ja que els hem canviat, hem treballat les cançons del cos, amb les quals hem xalat moltíssim perquè són molt divertides i marxoses i hem fet un circuit de psicomotricitat fabulós. 

La segona setmana, començarem a treballar el color vermell, i per això us demanarem deures per fer... i també ens iniciarem al fantàstic món de les formes geomètriques treballant les rodones. Així doncs mirarem objectes i començarem a dir-ne qualitats d'aquests, com són, quina forma tenen, de quin color són, roda o no roda, és gran o petit. Les més menudetes experimentaran aquests objectes i en desenvoluparan sensorialment les seves qualitats. Farem murals amb pintures, treballarem el pocoyo...
A més, també treballarem les parts del cos i de la cara, amb les més menudes les parts de la cara i amb els més grans les parts del cos. també pintarem les imatges d'aquesta unitat didàctica, els bitts i els pósters. 
El divendres treballarem una experimentació, la dels papers de diari - els estriparem, els llençarem enlaire, els arrugarem, els arrosegarem ... i un munt d'accions més.

La tercera setmana serà molt especial ja que tenim una sèrie d'activitats preparades relacionades amb els Drets dels Infants, el dia 20 de novembre es celebra el dia mundia dels Drets dels Infants en commemoració de l'aprovació de la convenció dels Drets dels Infants. A la llar, també ho celebrem i aquell dia farem un mural col·lectiu homenatjant aquest fet. A més, explicarem un conte solidari i ple de valors bonics que són necessaris per tenir una vida plena. A mes, aquesta setmana també explicarem i treballarem el conte de la caputxeta vermella. 
també començarem a preparar l'espectacle que farem pel festival de Nadal, encara queda molt de temps però.... ens hem d'anar preparant... jeje!!!!

La quarta setmana, treballarem la psicomotricitat fina a través dels jocs de construccions, continuarem aprenent anglès amb el Pocoyo i farem dues experimentacions, una amb aigua i papers vermells, i veurem com l'aigua canvia de color i una altra amb ketchup, així que la bata de pintura serà la nostra amiga inseparable. També farem la festa del color vermell que ja us explicarem les consignes i el divendres anirem d'excursió a veure els gegants de Pratdip, el Panxot, la Torratxa i els dos nans, el Dip i la Marina. 

ja ho veieu.... quin mes més intens.... 1, 2, 3 HA GAUDIR-LO!!!!


Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *