Passa al contingut principal

UD2: Fulles de Tardor - Els meus aprenentatges


Els aprenentatges que es duran a terme en aquesta unitat didàctica (UD) giren al voltant del centre d'interès d'una de les estacions més boniques de l'any, la tardor. Així doncs les activitats que es desenvoluparan estaran relacionades amb aquesta temàtica i a partir d'aquí treballarem diferents continguts i gaudirem amb els diferents aprenentatges. Ara tots els infants estan adaptats i tots ens coneixem a tots. 

Durant la primera setmana, hem pintat les imatges referents al centre d'interès, una fulla de tardor i un bolet, hem treballat el conte del Patufet i la seva cançoneta, hem realitzat el mural de la tardor, ja exposat a l'entrada de la llar. Per cert, merci per les vostres felicitacions. 
... què més...??? ahhh... hem introduït les cançons que a la pròxima entrada les farem sonar i hem expermentat amb fulles seques de tardor. Aprofitant la sortida de la setmana passada, l'últim divendres del mes de setembre que vam anar dalt al parc, vam recollir fulles de tardor dels arbres que hi ha dalt i vam comprovar empíricament que les fulles a la tardor cauen dels arbres. Vam veure què eren de diferents colors i que a poc a poc deixaven els arbres despullats. 

La segona setmana, estem treballant els bitts i el póster de la tardor, què passa, quins són els fruits i fruites de tardor, quins canvis hi ha en el paisatge,,, també hem fet el mural de la castanyera, el nostre cargol amb banyes... ho recordeu... la castanyera primera agafa cargols amb banyes però quan comença a ploure veu que són cargols i veu que s'ha equivocat. 
A més, també hem fet la paperina on dins hi posarem castanyetes, amb els gomets.. oohhh si hem xalat!!! També hem treballat un taller de contacontes de la tardor i la psicomotricitat. Ahhh i important el POCOYO.

La tercera setmana, encara serà més intensa i bonica, farem encaixos i puzzles, cadascun al seu nivell, explicarem el conte de la castanyera que els més curiosos ja haureu vist que el tenim penjat a la classe. Experimentarem amb fruits de tardor, els classificarem, mirarem els seus colors, el seu tamany i totes les seves característiques. També ballarem la cançó de la Castanyera que aquests dies ja ens estem posant a to assajant els passos que hem de fer, farem una manualitat relacionada amb el tema i celebrarem l'aniversari de l'ARIADNA... que fa 1 anyet!!!!! 

La quarta setmana, treballarem el joc heurístic, les paneres i farem un repàs de les primeres nocions matemàtiques amb els més grans. Treballarem l'ofici del forner ja que la última setmana anirem d'excursió a veure què s'hi cou al forn. Experimentarem amb fruites de tardor... nyam nyam i farem psicomotricitat fina, aprenent a fer boletes amb la plastilina... ahhh hem d'assajar perquè hem de fer els panellets. jejejeje!!!!

La cinquena setmana, que aquest mes d'octubre és molt llarg..., farem els panellets, celebrarem una ltre aniversari, el de la JANNA, celebrarem la festa de la castanyada a l'escola, a la qual tots i totes hi esteu súper hiper mega convidats, I QUAN DIEM TOTS VOL DIR TOTS, avis, àvies, papis i mamis, germans i germanes, tiets, tietes.... tots!!!!! i divendres farem festa, 1 de novembre, tots en fem!!!
per cert, guardeu-vos la tarda del dia 31 perquè a partir de les 16.00h celebrarem la festa de la castanyada i tots i totes hi heu de venir. 

ja ho veieu.... aquí la diversió està assegurada, 
ESTEU PREPARATS!!!!!

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *