Passa al contingut principal

LA SETMANA DE LA CASTANYADA

uiiiiii, quina setmana més intensa que tenim..... més curteta perquè divendres tenim festa, però molt emocionant i intensa. Tot seguit, us descrivim tot el que farem...
  • Dilluns: Farem una manualitat amb pintura, que la lluirem el dia de la festa de la castanyera, ja veureu que xulíssima que quedarà.... ahhh!!!! Cal que porteu la bata de pintura si us plau!
  • Dimarts: Farem els panellets. Estem treballant la figura del forner/pastisser, dimarts farem els panellets amb els infants. Vindrà un pastisser i ens ensenyarà com es fa la massa i farem les boletes i les decoracions. A més, no ens oblidem... celebrarem l'aniversari de la Janna que la seva family ens sorprendran amb cosetes dolces i suc. 
  • Dimecres: Excursió al Forn Escrivà, anirem a visitar els padrins de l'Abril i de pas els portarem els panellets perquè ens els coguin.
  • Dijous: Prepareu les disfresses perquè..... dijous (TANT AL MATÍ COM A LA TARDA) cal que porteu els vostres fills i filles vestits de castanyers i castanyeres. Serà un dia especial ja que al matí cantarem cançons, farem activitats relacionades amb el tema i acabarem d'ultimar els preparatius per la tarda perquè.... a la tardaaaaaaaa farem la gran festa de la castanyada. Aquest any la celebrarem a la llar i com sempre tots i totes hi esteu convidats. Es realtizarà a partir de les 16.00h, i farem moltes activitats conjuntament amb vosaltres. Així que aneu afinant les veus que cantarem i ballarem. A més, tindrem una visita sorpresa, una visita molt esperada... ens vindrà a veure la castanyera i ens explicarà el seu conte. Després quan acabem ens menjarem els panellets que haurem fet. 
  • Divendres: FESTA!
Per cert, aprofito el benentès per demanar-vos que si algú o algun avi o àvia, té traça a la cuina i vol fer un coc ràpid o algun altre postre estarem encantades de rebre-ho amb els braços oberts... algú s'apunta????? Si algú ho vol fer, primer comenteu-ho a direcció.

Moltes gràcies!!!!

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *