Passa al contingut principal

Què estem treballant durant el mes de maig???


Aquest mes d'abril estem treballant la Unitat Didàctica de: Els animals. Treballarem moltíssimes coses relacionades amb aquesta temàtica. Tot seguit us les descrivim de manera general:

  • Activitats matemàtiques: Treballarem el color groc, el color del sol i de la calor, tanta com en comença a fer ara.... aprofitarem i farem un memory d'animals, puzzles d'animals, etc. 
  • Activitats creatives de descoberta de l'entorn: Experimentarem amb nata.... no us ho podeu imaginar com ens ho passarem i com ens posarem de nata..... i també amb cireres, aprofitant que el cirerer del pati està carregat d'aquestes fruitetes, a més cada dia el mirem i veiem que s'estan posant cada vegada més i més vermelles, mmmm més maduretes i dolces. A part, farem dues excursions a l'oficina de turisme ja que aquest mes treballem els animals i un animal molt característic i súper súper proper a nosaltres és el Dip. així que ens explicaran la història dels dips i després anirem a rondar pel poble per buscar els dips que hi han amagats. També farem de pastissers.... jijijiji, untarem a les galetes xocolata desfeta. mmmmm!!!!!!! 
  • Activitats plàstiques: Farem el mural de color groc i dseprés de les experimentacions expressarem el que hem sentit, vist i descobert pintant lliurement. A més, farem un mural ben bonic que ens servirà per decorar les nostres parets. A més, aprendrem a fer formes d'animals amb plastilina, un gat, un gos, un peix....
  • Llenguatge verbal: la història dels dips, home....... doncs clar que sí que l'explicarem, és un bonic relat el qual farà perdre la por dels dips i ens endisarà al bonic món de les històries llegendàries. A més treballarem el póster dels animals, els bitts, i fins i tot, jugarem amb l'ordinador mentre aprenem els sons que fan els diferents animals. 
  • Llenguatge musical: cantarem molt cançons relacionades amb els animals, treballarem el fluix i el fort, el llarg i el curt... i moltes altres activitats relacionades amb la música i els instruments musicals. 
  • ... i moltes coses més....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja ho veieu no hi ha temps per l'avorriment, al contrari, tot és diversió i aprenentatge!!!!!!!!!!

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *