Passa al contingut principal

La festa de la Castanyada


*Al matí, cantarem cançons, ballarem la dansa i tindrem una interpretació del conte de la Castanyera realitzada pels alumnes de l'Escola Santa Marina. Cal que vestiu als vostres fills com si fossin castanyers i castanyeres i a la tarda també heu de mantenir el vestuari. 

*A la tarda, a les 14.20h (puntualment!!) caldrà que les famílies que els vostres fills i filles es quedin al menjador vingueu a la llar a recollir-los i la resta, és a dir, els que no es quedeu, a les 14.30 cal que aneu cap a l'escola que ens trobarem tots allí. 

**A més, us fem treballar una miqueta, les famílies portareu un postre (podeu portar un coc ràpid, galetes, madalenes...) i ens el menjarem tots junts a l'escola. Recordeu que com que l'escola és una escola verda cal que us porteu el got de plàstic per beure.

**Així doncs, quan arribem a l'escola interpretarem cançons de la tardor, les mares i pares que vulgueu si veieu que els vostres fills estan plorant podeu unir-vos a la cantada amb nosaltres, es poseu al costat del vostre petitó/a i només cal que imiteu els gests que farem. 
Les cançons que cantarem són: Sóc un bolet molt petitó, fem els panellets i plou i fa sol... ho dic per si voleu anar afinant la veu jejeje!!! Després, els alumnes de l'escola faran una petita interpretació, farem la ballada conjunta de la dansa de la castanyera i finalment berenarem.

**Quan s'acabi la festa de la castanyera, no tornarem a la llar així doncs, cal que agafeu totes les pertinences dels més petits. 

Us convidem a tots i a totes que vingueu a la gran festa de la Castanyada!!!!

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *