Passa al contingut principal

us informem-....

sens dubte aquesta setmana ha estat la de la xocolata, no hem parat ni un dia. Hem experimentat amb xoco, hem dansat una música que va sobre la xocolata, hem fet la mona... que per cert han quedat les mones...mmmm.... la mar de xules. Alguns de vosaltres ja ens heu felicitat comentant-nos que són molt originals i boniques! MOltes gràcies!!!!!


A més també hem celebrat la setmana de l'Emma, ens ho hem passat molt bé!! Ens ha portat moltes fotografies de quan era petita i d'ara i n'hem triat una entre tots, ens va portar un conte xulíssim sobre princeses i bruixes, i també va venir la Sílvia, la seva mama. Ens va venir a explicar el conte dels tres porquets. Per cert la felicitem nosaltres i els nens perquè ho va fer molt bé, ells estaven súper emocionats escoltant-la i la miraven amb uns ulls d'atenció i d'espera a veure què passarà.... molt molt bé!!!!!!!!!!


Així que ja veieu!!! a més avui estem de celebracions... mireu mireu aquest enllaç...


en aquest link podreu veure que ens han publicat un dels articles del Racó t'interessa, el referent a les safates d'experimentació. Es va posar en contacte amb nosaltres la Maite, la persona que s'encarrega de gestionar aquest espai web, i ens va comentar que havia visitat el nostre blog i que li havia encantat. Sobretot es va fixar amb aquest article que vam penjar al racó. A partir d'aquí, ens ha publicat el document i ha mencionat la llar d'infants fent-nos publicitat.


Ja ho veieu ja no? quin munt de novetats... per últim, només dir-vos que per després de les vacancetes estem preparant una festa de sant jordi molt bonica però caldrà que una altra vegada ens ajudeu. Aquest cop cal que guardeu tots aquells cartrons d'ous que tingueu per casa, com més en tingueu millor. 
Recordeu que la llar d'infants romandrà tancada del 2 al 9 d'abril. Així que ens veiem el dimarts dia 10. esperem que disfruteu al màxim dels vostres fills i filles i que s'ho passeu genial amb ells.!!!!!!

Bona setmana santa!

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *