Passa al contingut principal

i... la setmana vinent..... la setmana de la xocolata

La setmana vinent és la última abans de les vacancetes de setmana santa i per això, anirem bastant atrafegats ja que hem de fer diverses activitats que seran una passada. Una altra vegada necessitem la vostra ajuda. Tot seguit us presentem les activitats que farem durant la setmana de la xocolata, així l'hem anomenat:


  • Dilluns, aprendrem la dansa i la cançó: Roda, roda moliner
  • Dimarts, experimentarem amb xocolata. (només cal portar la bata de plàstic)
  • Dimecres, farem una sessió de psicomotricitat (ja que divendres no en farem, recordeu-vos dels mitjons de psico)
  • Dijous, pintarem ous de pasqua (caldrà que cada alumne/a porti un ou bullit)
  • Divendres, farem la mona. (caldrà que cada alumne porti un donut normal). Aquell dia no porteu esmorzar perquè a l'escola farem la mona i ens la menjarem tots junts. 
Doncs aquesta és la programació per la setmana vinent. Serà una setmana súper intensa.

A més us volem comentar una coseta que ens van comunicar la setmana passada, resulta que una senyora, la Maite Miró que forma part del servei d'ordenació curricular d'educació infantil i primària del Departament d'Ensenyament, s'ha fixat amb el nostre blog, de fet li ha agradat molt. 

Concretament s'ha fixat amb una notícia que hi ha al nostre blog sobre el racó t'interessa, sobre l'article que vam penjar de les safates d'experimentació i ens ha demanat si li podríem proporcionar la informació. Així ho hem fet, hem dissenyat un article una miqueta més aprofundit amb fotografies dels infants i ella ens el publicarà a la web següent

Quan aquest estigui penjat us ho farem saber. Aquest article servirà com a bona pràctica per altres llars d'infants, com a informació per estudiants d'educació infantil, com a exemple per altres institucions... Estem molt contentes de poder compartir les nostres tasques amb altres professionals ja que pensem que és una cosa que a vegades, caldria fer més.

Així doncs, aquest és un espai en el qual podreu trobar molta més informació sobre l'educació 0 - 3 anys!!! Moltes gràcies Maite!!!!!


Bon cap de setmana!"!!!

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *