Passa al contingut principal

Nou article al racó T'interessa!!

Bon dia famílies,

us volem comunicar que al racó t'interessa podeu trobar un altre article d'interès per tots vosaltres. Degut a les preguntes que genera què fem quan experimentem, quins aprenentatges es desenvolupen en els infants durant aquestes experimentacions, què fa l'educadora, etc. Hem cregut necessari dissenyar un article sobre les safates d'experimentació per tal que així, tota aquesta temàtica no us generi més dubtes. 

us animem tal i com diu l'article que ens porteu totes les coses que us demanem ja que és material de rebuig i tots i totes en tenim per casa. Així que esperem molta col·laboració per part vostra!!!! 

Però per saber què heu de portar caldrà que us acosteu al racó i es mireu l'article si algú se'l vol llegir més acuradament que ens ho digui que us l'enviarem per correu electrònic.



Aprofito per comentar-vos que si teniu alguna idea pel pròxim tema de debat al racó t'interessa només cal que ho comenteu. Si algun pare/mare té algun material potent i el vol compartir amb la resta que ens ho faci arribar i el penjarem al racó t'interessa. A més, us recordeu que si algú vol fer alguna recomanació de llibres, pel·lícules, etc. Només cal que ho escrigui al racó. 

Una vegada més moltíssimes gràcies!!!!! 

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *