Passa al contingut principal

cosetes que heu de portar aquesta setmana

Bon dia famílies,

ja estem a la última setmana de febrer, com passen els dies i els mesos i poc a poc tots els vostres patufets i patufetes es van fent gran, com passa el temps oi?


DIMECRES 29 de febrer de 2012
Bé us informem que aquesta setmana cal que ens porteu alguna cosa de material a veure si ens podeu ajudar. Vosaltres, es deveu recordar de les caniques, segur que en coleccionaveu moltes de petits, així que necessitem que per dimecres ens porteu 3 o 4 caniques!!! Us demanem que qui en tingui més... doncs que en porti més si us plau! aquell mateix dimecres us les emportareu cap a casa.

Alguns de vosaltres encara sou de la generació canica que jugaveu al pati amb aquestes boletes i xalaveu a tope! Doncs nosaltres les necessitem per fer una activitat de pintura, tranquil·ls però... que no s'ho posaran a la boca perquè per això, estem nosaltres! No patiu!!


DIJOUS 1 de març de 2012


Per dijous caldrà que porteu 3 taronges ben maques perquè farem experimentació i també farem suc de taronja, per això, us demanem que qui tingui una expremedora manual ens la faci arribar si us plau!! Ens ho passarem pipa aprenent amb les taronges i després bebent-nos-en el seu suc!!!!mmm...

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *